۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ آبان / Thursday, October 30, 2014

راهنمای گام به گام تحصیل رایگان در آلمان بدون نیاز به مدرک زبان!

راهنمای گام به گام تحصیل رایگان در آلمان بدون نیاز به مدرک زبان!

۱۳۹۰ شنبه ۱۱ تير
بازدید : 36931
کد خبر : 17997



اگر شما در آزمون دانشگاه سراسری و یا آزاد ایران پذیرفته شده اید و یا فارغ التحصیل یکی از دانشگاه های ایران هستید و قصد ادامه تحصیل دارید، امکان انتخاب از بین 300 دانشگاه، دانشگاه فنی، مؤسسات آموزش عالی فنی و یا مدارس عالی هنر و موسیقی آلمان را دارید.


نسخه مناسب چاپ

آلمان در یک نگاه
آلمان که نام رسمی آن جمهوری فدرال آلمان است و مساحت آن ۳۴۹٬۲۲۳ کیلومتر مربع است با ۸۲ میلیون نفر پر جمعیت‌ترین کشور اروپا است. آلمان در منطقه بادهای معتدل و خنک غربی میان اقیانوس اطلس و آب و هوای قاره‌ای در شرق قرار گرفته‌است. دامنه تغییر دما در آن اندک است. کشور آلمان از نظر صنعتي بعد از آمريکا و ژاپن در مقام سوم قرار دارد. مهمترين صنايع اين کشورکارخانه هاي اتومبيل ، ماشين آلات سنگين ، الکترونيک و کارخانه هاي صنايع شيمي و کامپيوتر مي باشند.

آموزش عالی در آلمان
در آلمان هم دانشگاههاي دولتي وجود دارد و هم دانشگاههاي خصوصي.کليه دانشگاههاي دولتي، معتبر و رايگان مي باشد و دانشجو فقط موظف است تا هزينه هاي زندگي خود اعم از اجاره منزل، پوشاک، مواد غذایی و بيمه درماني را پرداخت کند. اتاق ها و آپارتمان هايي وجود دارد که با قيمت مناسب فقط به دانشجويان اجاره داده مي شود . دانشگاههاي خصوصي رايگان نمي باشند .

ادامه تحصیل در آلمان برای ایرانیان
ایرانیان جهت دریافت پذیرش تحصیلی در آلمان نیاز به ارائه مدرکی دال بر موفقیت در کنکور سراسری و یا کنکور دانشگاه آزاد و یا ارائه مدرکی دال بر اتمام تحصیلات در یکی از دانشگاه های سراسری ، شبانه ، غیر انتفاعی ، آزاد ، پیام نور ، علمی کاربردی را دارند.

پاسخ به پرسش های شما

آیا برای تحصیل در دانشگاه های آلمان نیاز به مدرک دانشگاهی از ایران می باشد ؟
خیر شما می توانید تنها با ارائه کارنامه قبولی در آزمون دانشگاه سراسری و یا آزاد در رشته مورد نظر خود در آلمان تحصیل کنید .

دانش آموختگان کدام دانشگاه ها در ایران امکان ادامه تحصیل در آلمان را دارند ؟
کلیه دانش آموختگان دانشگاه های سراسری ، شبانه ، غیر انتفاعی ، آزاد ، علمی کاربردی و پیام نور شرایط ادامه تحصیل در آلمان را دارند .

من هیچ آشنائی با زبان آلمانی ندارم ، چگونه می توانم در آلمان تحصیل کنم ؟
مشکل بسیاری از دانشجویان خارجی عدم آشنائی با زبان آلمانی است . طی یک دوره فشرده سه ماهه در کشور آلمان ، شما به زبان آلمانی تسلط پیدا خواهید کرد .

برای تحصیل در آلمان نیاز به مدرک زبان است ؟
خیر ، در ابتدای ورود به این کشور نیازی به مدرک زبان نیست اما برای ادامه تحصیل در دانشگاهها باید دانشجویان طی یک دوره فشرده زبان آلمانی را بیاموزند و سپس می توانند وارد دانشگاه شوند.

آیا می توان همزمان با تحصیل کار کرد ؟
بله ، شما می توانید همزان با تحصیل به صورت پاره وقت(هفته ای 20 الی 30 ساعت) کار کنید .

هزینه متوسط زندگی یک دانشجو در آلمان برای یک ماه به چه میزان می باشد ؟
حدود هزينه زندگي دانشجو در آلمان بانضمام خوراک، پوشاک، رفت و آمد و کليه هزينه هاي جانبي حدودا 800-700 يورو مي باشد.

بدون داشتن کارت پایان خدمت چگونه می توان در یک کشور خارجی ادامه تحصیل داد ؟
در صورت قرار دادن وثیقه یا مقداری پول به عنوان ودیعه (حدود 15 میلیون تومان) می توانند از کشور خارج شوند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره  رایگان ویژه خوانندگان وب سایت خبرخونه با شماره 2-88518440 در تهران تماس حاصل فرمائید و یا از وب سایت www.gnt-edu.com بازدید نمائید.


کلید واژه ها :
نظرات ارسالی از سوی خوانندگان وب سایت خبرخونه.
نظر خود را برای ما ارسال نمائید...
نام: ایمیل: وب سايت / وبلاگ:
نظر:
از طریق فرم زیر این خبر را برای دوستان خود ارسال نمائید.
نام شما: ایمیل شما: ایمیل(های) دوستان شما:
ایمیل های را با کاما "," از هم جدا کنید
متن نامه: