اخبار علمی و پزشکی

استفاده از ظرفیت صندوق نوآوری برای تزریق محصولات فناوری به حوزه‌ها و مناطق محروم

اسدی فرد، رئیس نمایشگاه و معاون توسعه شرکت‌های دانش بنیان گفت:  ایده  اولین دوره نمایشگاه فناوری‌ها و محصولات محرومیت‌زدا حدود یک سال و چند ماه پیش که درگیر شرکت‌های دانش بنیان بودیم و یکی از دغدغه‌ها این بود که شرکت‌های دانش بنیان که تعدادشان بالغ بر هشت هزار شده بتوانند به اقتصاد کشور کمک کنند، ایجاد شد.
او افزود: منابعی که هزینه می‌شود از بودجه عمومی کشور است که همه اقشار جامعه به ویژه اقشار محروم در هر نقطه از کشور در آن حق دارند. به همین دلیل منافع این حوزه باید به قشر محروم برسد.
اسدی فرد بیان کرد: اگر شرکت‌های دانش‌بنیان محرومیت زدایی را در دستور کار خود قرار بدهند می‌توانند دستاورد‌های خیلی خوبی داشته باشند.به عنوان مثال موردی داشتیم که شرکتی که در حوزه تصفیه آب سنگین فعالیت می‌کرد و توانست با فناوری جدید به تامین آب شرب و سالم روستا‌ها و مناطق کم برخوردار کمک کند و برای بیش از صد روستا این اتفاق افتاد.
او تاکید کرد: مسئله اشتغال در این مناطق هم مهم است. عرضه ماشین آلات کوچک برای کارگاه‌های کوچک که منجر به تولیدات و اشتغال بیشتر شود، می‌تواند موثر باشد.
اسدی فرد گفت: این نمایشگاه کار خود را از ۲۳ خرداد در مصلی آغاز خواهد کرد. انتظار داریم این نمایشگاه یک بازار کار دائمی برای عرضه محصولات و فناوری‌هایی بشود که در حقیقت موضوع آن توانمندسازی و محرومیت زدایی با هدف ایجاد اشتغال و رفاه بیشتر است و در کنار آن پروژه‌های خوبی ارائه داده می‌شود.
او افزود: طراحی این نمایشگاه به گونه‌ای است که مشارکت مردم را به کار بگیرد. به این معنا که شرکت‌های دانش بنیان به عنوان نماینده مردم تلاش کنند راهکار‌هایی که می‌دهند از نظر اقتصادی و موقعیت مناسب آن منطقه باشد.همچنین سکو‌هایی طراحی شود که تامین مالی و مشارکت مردمی برای حل مسائل روستایی و مناطق محروم کشور انجام شود.
در حال تکمیل…

خبر فارسی

باشگاه خبرگزاری جوان هستم با خبر های علمی و پزشکی در خدمت شما...

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا